Dutch Green Building Council

Paris Proof

Samen naar een duurzaam gebouwde omgeving
zonder CO2-uitstoot

Paris Proof

Werkgroeplid Zorg spreekt op evenement over zorgvastgoed

12 feb 2019
Werkgroeplid Zorg spreekt op evenement over zorgvastgoed

Etso Pier, directeur servicecentrum van Zorggroep Alliade en werkgroeplid Zorg, spreekt op 11 april op het evenement 'Welk zorgvastgoed is er over vijf jaar nodig?' Hij zal tijdens het evenement in het Van der Valk hotel in Utrecht de toekomstwaarde van vastgoed bespreken.

De toekomstwaarde van zorgvastgoed is van veel factoren afhankelijk, maar de verduurzaming speelt een grote rol. Het Deltaplan Duurzame Renovatie heeft met het doel Paris Proof een heldere doelstelling neergelegd: ook zorggebouwen worden beoordeeld op het werkelijke verbruik. Pier, die in de Werkgroep Zorg zit, zal het doel Paris Proof toelichten en laten zien wat organisaties kunnen doen om Paris Proof te worden.

Bekijk hier meer informatie over het evenement.

Ook servicedirecteur

Pier is niet alleen lid van de Werkgroep Zorg, maar ook servicedirecteur bij de Zorggroep Alliade. Die zorggroep is een concern in Heerenveen met negen zelfstandige dochterstichtingen, allen zorgpartners met een eigen identiteit en beleid onder leiding van één RvB. Zorggroep Alliade heeft 8.000 medewerkers, ongeveer 14.500 cliënten, 400 locaties en circa 1.000 gebouwen.

Gerelateerd

Voorzitter Werkgroep Zorg: 'Met middelen, kennis en wetgeving de zaak in beweging krijgen'

DGBC: benut potentieel utiliteitsbouw om einddoel haalbaar te maken

Ontwerp Klimaatakkoord: wat staat de gebouwde omgeving te wachten?