Dutch Green Building Council

Paris Proof

Samen naar een duurzaam gebouwde omgeving
zonder CO2-uitstoot

Paris Proof

Senior Projectmanager Paris Proof gezocht

8 jan 2019
Senior Projectmanager Paris Proof gezocht

DGBC zoekt een Senior Projectmanager Paris Proof. Als prjectmanager werk je  mee aan de grote opgave om de gebouwde omgeving te verduurzamen. 

De grootste opgave voor de bouw- en vastgoedwereld is het verbeteren of transformeren van de bestaande gebouwenvoorraad (utiliteit en woningen), deze is verantwoordelijk voor bijna 40% van de CO2-uitstoot in Nederland. Er moeten dus substantieel meer gebouwen in Nederland veel grondiger en in sneller tempo worden gerenoveerd en verduurzaamd om te voldoen aan het Parijse klimaatakkoord.

Vacature

DGBC heeft in 2017 het initiatief genomen om de energietransitie voor de gebouwde omgeving te versnellen. Samen met marktpartijen, overheid, kennisinstituten, brancheorganisaties en partijen in de bouw- en vastgoedsector is het Deltaplan Duurzame Renovatie voor bestaand vastgoed ontwikkeld. Het doel van dit Deltaplan is een Paris Proof gebouwde omgeving.

Ten behoeve van de ontwikkeling en uitrol van het Deltaplan heeft DGBC op dit moment een vacature voor een Senior Projectmanager Paris Proof (40 uur). Kijk hier voor de vacature. 

 

Gerelateerd

DGBC: benut potentieel utiliteitsbouw om einddoel haalbaar te maken

Ontwerp Klimaatakkoord: wat staat de gebouwde omgeving te wachten?

Expertgroepen toegevoegd aan Deltaplan Duurzame Renovatie