Dutch Green Building Council

Paris Proof

Samen naar een duurzaam gebouwde omgeving
zonder CO2-uitstoot

Paris Proof

Anneke de Vries spreker op congres Platform Duurzaam Winkelvastgoed

31 okt 2018
Anneke de Vries spreker op congres Platform Duurzaam Winkelvastgoed

Op het congres Green Retail ‘Make it happen’ van Platform Duurzaam Winkelvastgoed geeft Anneke de Vries, voorzitter van de werkgroep Retail, een presentatie over de stand van zaken van de werkgroep. Het congres op dinsdag 27 november staat in het teken van het versnellen van de weg naar de klimaatdoelen. DGBC is partner van dit evenement.

Anneke de Vries is uitgenodigd als keynote spreker en zal een update geven over de werkzaamheden van de werkgroep Retail in het Deltaplan Duurzame Renovatie. Daarnaast presenteert zij de inspirerende de resultaten van de verbouwing van de Albert Heijn-vestiging Wendelaarstraat in Alkmaar. Dat doet ze samen met Michel Noordam van VOCUS Architecten. Naast De Vries zijn er sprekers zoals Hamit Karakus van Platform 31 en co-creatie sessies georganiseerd vanuit onder andere InRetail, Nevap en VastgoedOverleg. Deze presentaties en sessies zorgen voor een totaalbeeld van de duurzame inspanningen in de Retail, zowel op organisatie- als brancheniveau.

Partner

Als partner van Platform Duurzaam Winkelvastgoed zal DGBC ook aanwezig zijn tijdens het congres. Wil je ook van Anneke de Vries horen wat de stand van zaken is in de werkgroep Retail, schrijf je dan hier in.

Gerelateerd

Bouwinvest Retail Fund en Albert Heijn werken samen aan duurzame doelen

Alle Lidl-supermarkten aardgasvrij

“Neem huurders mee in iedere duurzame stap die je zet”